Domaće svinjsko dimljeno meso
search
  • Domaće svinjsko dimljeno meso
  • Domaće svinjsko dimljeno meso
  • Domaće svinjsko dimljeno meso
  • Domaće svinjsko dimljeno meso

Domaće svinjsko dimljeno meso

1.500 RSD
Sa PDV-om

Domaće svinjsko komadno meso but plecka

Jedan od naših najprodavanijih proizvoda, fino nadimljena i fino slana, sa odličnim ukusom.

Količina
na stanju

  Politika sigurnosti

(izmenite sa modulom Osiguranje korisnika)

  Politika isporuke

(izmenite sa modulom Osiguranje korisnika)

  Politika povratka robe

(izmenite sa modulom Osiguranje korisnika)

Domaće dimljeno komadno meso se priprema kroz proces salamurenja u kuhinjskoj soli. Taj proces se naziva suvo usoljavanje. Posle usoljavanja koje traje dve nedelje,meso se ispira i kači u pušnicu. Dimljenje traje desetak dana i zatim se slanina suši na promaji oko mesec dana. U tom procesu meso sazreva i dobija savršenu strukturu i neodoljiv ukus. Pored ovog proizvoda -Baš kao nekad. vam nudi i Pastrama seljacku sušenicu sa belim lukom.Naš tradicionalni način proizvodnje znači da se svi naši suhomesnati proizvodi prozvode ručno, ne industrijski, bez veštačkih boja, aroma i pojačivača ukusa.Začin koji obavezno dodajemo u naše meso je velika želja da u našim proizvodima u zdravlju i veselju, uživa cela vaša porodica.Preporuka za sve vas koji prvi put poručujete je, da za početak odaberite od svega pomalo. Tek kada sve probate možete napraviti pravi izbor prema vašem ličnom ukusu.Jednostavno poručite online i sačekajte našeg kurira da vam donese domaće proizvode sa sela do vaših vrata.

023
25 Kom.
Komentari (0)
Trenutno nema komentara.