- Dostupno samo putem interneta!

Vlaški delikates PASTRAMA suvo svinjsko meso(but plećka)sa ukusom belog luka.
(izmenite sa modulom Osiguranje korisnika)
(izmenite sa modulom Osiguranje korisnika)
(izmenite sa modulom Osiguranje korisnika)
Pastrama svinjska sušenica dimljena na bukovini.
-BAŠ KAO NEKAD- domaća Pastrama sušenica perfektnog ukusa.
Jedan od naših najprodavanijih proizvoda, fino nadimljena i fino slana, sa odličnim ukusom.
Domaća Pastrama sušenica se priprema kroz proces salamurenja u kuhinjskoj soli sa belim lukom. Taj proces se naziva suvo usoljavanje. Posle usoljavanja koje traje dve nedelje,meso se ispira i kači u pušnicu. Dimljenje traje desetak dana i zatim se meso suši na promaji oko 15 dana. U tom procesu meso sazreva i dobija savršenu strukturu i neodoljiv ukus. Pored ovog proizvoda -BAŠ KAO NEKAD- vam nudi i Pastrama zaliveno u svinjsku mast brend istočne Srbije..Preporuka za sve vas koji prvi put poručujete je, da za početak odaberite od svega pomalo. Tek kada sve probate možete napraviti pravi izbor prema vašem ličnom ukusu.Jednostavno poručite online i sačekajte našeg kurira da vam donese domaće proizvode sa sela do vaših vrata.