- Dostupno samo putem interneta!

Naš tradicionalni način proizvodnje znači da se svi naši suhomesnati proizvodi prozvode ručno, ne industrijski, bez veštačkih boja, aroma i pojačivača ukusa.
Začin koji obavezno dodajemo u naše meso je velika želja da u našim proizvodima u zdravlju i veselju, uživa cela vaša porodica.
(izmenite sa modulom Osiguranje korisnika)
(izmenite sa modulom Osiguranje korisnika)
(izmenite sa modulom Osiguranje korisnika)
Fino slana, mekana i fenomenalnog ukusa, ne može nas ostaviti ravnodušnim. Odlična za predjela i meze, još bolja za kuvanje i pečenje, savršena za rolovanje.Domaća mesnata slanina se priprema kroz proces salamurenja u kuhinjskoj soli. Taj proces se naziva suvo usoljavanje. Posle usoljavanja koje traje dve nedelje, slanina se ispira i kači u pušnicu. Dimljenje traje desetak dana i zatim se slanina suši na promaji oko mesec dana. U tom procesu slanina sazreva i dobija savršenu strukturu i neodoljiv ukus.Baš kao nekad vam nudi domaću hranu koja je spremljena po tradicionalnoj recepturi, bez aditiva, veštačkih boja i aroma...Preporuka za sve vas koji prvi put poručujete je, da za početak odaberite od svega pomalo. Tek kada sve probate možete napraviti pravi izbor prema vašem ličnom ukusu.Jednostavno poručite online i sačekajte našeg kurira da vam donese domaće proizvode sa sela do vaših vrata.